Köpvilkor

All handel och verksamhet inom denna webbshop följer svensk lagstiftning.

1. Allmänna villkor.
Du måste ha fyllt 18 år för att kunna beställa. Alla priser är inkl. moms. Frakt tillkommer. Alla beställningar som görs över internet är bindande. Vi reserverar oss för ev. slutförsäljning samt fel i pris, lagerstatus och texter. Även färger kan se olika ut från olika datorer.


2. Hur betalar jag?
Via Swish eller bankgiro som du får på din faktura. Förskottbetalning gäller för 1a gångskunder, så fort pengarna är inne så skickar jag iväg varan, brukar ta 2-3 dagar innan den är framme. Kunder som handlat innan gäller faktura med 14 dagars betalning. 


4. Hur skickar ni produkterna?
Vi skickar dina produkter med PostNord eller DHL. Observera att den fasta fraktavgiften enbart gäller inom Sverige. Leveranstiden är därefter ca 1 -3 vardagar. Lätta och små produkter skickas med posten och hamnar i din brevlåda.


5. Hur gör jag om jag måste reklamera en produkt?
Vid reklamation kontaktar du oss via mejl och förklarar vad det är för fel. Ev vill vi även se fotografier.


6. Transportskador?
Synliga skador på godset ska anmälas direkt till distributören vid mottagandet. Därefter kontaktar du oss, så löser vi detta gemensamt.


8. Kan jag ångra mitt köp?
Du har enligt lag rätt att ångra ditt köp inom en period på 14 dagar efter fakturadatumet. Öppet köp kräver att produkten inte använts och kommer tillbaka i nyskick. Du får själv betala för returfrakten (vi löser ej ut postförskott). Du får givetvis prova selar, halsband och kläder men behåll ev lappar på och var rädd om originalförpackningen.


11. Personuppgifter
Vi följer den nya dataskyddsordningen GDPR

När du gör ditt köp hos oss samtycker du till att vi använder dina kontaktuppgifter för att fullfölja våra åtaganden. Dvs så att vi kan ta betalt och leverera din vara så smidigt som möjligt. Vid godkänd reklamation återbetalas summan inom 14 vardagar. Retur står köparen för.

Vara som ej hämtas ut och kommer tillbaka till oss räknas inte som en reklamation. Dessa försändelser debiteras med 150 kr plus frakt för att täcka våra extra kostnader.

Vara som ej hämtas ut och kommer tillbaka till oss, debiteras med 150 kr, för att täcka extra omkostnader.