Humle Djuriska Droppar, 10 ml

Tillfälligt slut

OBS! Vid akuta problem ska alltid veterinär kontaktas i första hand.

Kliar sig hunden i öronen? Är hunden röd i öronen eller luktar som jäst med en kladdig beläggning? Tycker din hund det är obehaligt när du ska rengöra öronen med receptfria flytande rengöringar av örat för hund?

LoppMånga hunder tycker om att bli tvättad med denna då de verkar uppleva en lugnande effekt i samband med rengöringen. Droppa några droppar av oljan i Hundens ytteröron och massera försiktigt in den i de yttre örongångarna, torka sedan försiktigt ur med en bit bomull.

Användnings område:

-Rengöring av öron hos hund, katt , häst, kanin och andra djurslag i behov.

- Förebyggande användning i örongångar och ytteröron

Öronproblem hos hund:

De vanligaste orsaken kopplat till öronproblem hos hund är förekomsten av jästsvampen Malassezia pachydermatis och bakterien Staphylococcus epidermis. Målet med våra droppar är att komma åt dessa stammar, och skapa en miljö där dessa organismer får svårt att leva i. De utvalda råvarorna har var och en varsin uppgift när det kommer till att rengöra och skydda.

Med vår unika humleolja har vi djurprodukter som kan ta död på vissa stammar av svamp, virus och bakterier, som tillsammans med andra ekologiska växtbaserade oljor skapar en miljö där svamp och jäst vantrivs och huden blir stärkt i sin naturliga återhämtning.

Användning för hundens öron:

Vid rengöring, massera in några droppar i ytterörat och i den yttre hörselgången, antal droppar beroende på örats storlek. Var försiktig så att det inte kommer ner olja för långt ner i örongången. Massera varsamt in oljan där du kommer åt, låt verka någon minut. Ta en bomullstuss och torka försiktigt ur örat, oljorna kommer ha löst upp smutsen och kommer lossna lätt.

*Du kan även massera in oljan utan att torka ur det om örat inte är smutsigt.

*Det är inte giftigt att äta, men vi rekommenderar er att inte låta hunden få i sig det.

Övrig användning för djur:

HUMLE Djuriska droppar är framtagen för djur och därmed registrerad i produktregistret via kemi.se.

Innehåller 10 eller 30 ml med enbart ekologiska oljor.

Jojobaolja, olivolja, kokosolja, ricinolja, humleolja, E- vitamin och eteriska oljor.

230,00 kr