Mage-Tarm 200g

Till djuret med magbesvär

Har din hund eller katt lös mage?
Är katten eller hunden trög i magen?
Problem med avföring hos djuret?

Mage-Tarm för ostabil mage

Mage-Tarm innehåller ett psylliumfrö som innehåller rikligt med gelbildande kostfibrer för mag-tarmkanalens normala funktion. Om djuret har trög alternativt lös mage så hjälper Mage-Tarm till att få en normalt fungerande avföring.

Vid magproblem kan psylliumfrön vara ett mycket effektivt hjälpmedel. Fibrerna absorberar vätska och bildar en geléliknande substans som hjälper till att öka tarmarnas aktivitet och påskynda förloppet. Effekten blir dock bara hållbar om hunden eller katten även dricker tillräckligt med vatten. Eftersom fibrerna drar åt sig vätska, kommer djuret i annat fall att riskera förstoppning. Därför är det viktigt att blanda ut Mage-tarm med vatten för att få den effekt som är menad. Detta är ett fodertillskott för både hund och katt.

Hur du doserar:

Det är lätt att dosera ut tillskottet eftersom det kommer med ett doseringsmått. Ser du inte det vid första anblick när du öppnar burken så kan det ligga längre ner. Dosering hittar du alltid vid burkens baksida eller längre ner på sidan här nere. Förpackningen innehåller 200g.

Andra tillskott för att stabilisera tarmfloran:

Letar du efter ett tillskott för att stabilisera tarmfloran? Kolla in Probiotika

Sammansättning:

Psylliumfrö(Psyllium Husk)

Innehåll per dosmått á 3,5 g (5 ml)
Psylliumfrö 3,5 g. 100%

Analystiska beståndsdelar %:

Protien 1,5 %
Råfett 0,5 %
Råaska 3 %
Råfibrer 78 % 

179,00 kr